Scroll Top

Blog

Clear Filters

Április 24-től országszerte újra nyithatnak az éttermek teraszai és úgy tűnik, talán már a teljes nyitás is belátható időn belülre került.
A nyitás és biztonságos üzemelés szempontjából a szállodák és vendéglátó egységek tulajdonosai számára nagy segítség lehet a Magyar Turisztikai Ügynökség COVID 19 kézikönyve!

Az őszi vészhelyzet kihirdetése kapcsán a vendéglátó vállalkozások ismét nehéz helyzetbe kerültek. Mivel a helyben fogyasztás újra tilos, maradt az elviteles és a házhoz szállításos értékesítés…

Mogyorókrémek – A Szupermenta program legújabb tesztje A Szupermenta program mögött a Nemzeti Élelmiszerlánc-Biztonsági Hivatal munkatársai állnak. A program célja…

Gasztropartner
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.